آرد بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاک و اوتیسم - Gluten-free flour for celiac and autism patients
چهارشنبه ، 24 آذر 1400
آرد بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاک و اوتیسم
- Gluten-free flour for celiac and autism patients
مشخصات فنی:
- غنی از فیبر و پروتئین
- غنی از امگا 3 و امگا 6
- غنی از آنتیاکسیدانهای طبیعی
کاربردها :
- ارتقاء سلامت دستگاه گوارش بیماران سلیاکی و مصرفکنندگان فراوردههای نانوایی
- تولید نان، کیک، و ...... برای بیماران سلیاکی، ورزشکاران و غیره
- کمک به کاهش وزن و افزایش توده عضلانی
واحد سازمانی:
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی
گروه پژوهشی: کیفیت و ایمنی
تلفن تماس:31997421-051
مشتریان و کارفرمایان: بیماران سلیاکی، مصرفکنندگان فراوردههای نانوایی، ورزشکاران، کارخانجات و کارگاههای تولید فراوردههای نانوایی